Thursday, May 8, 2008

YANG DATANG DAN PERGI SILIH BERGANTI..

Macam semacamjekan tajuk kat atas tuh...Sebenarnya harini aku baru selesai menduduki paper ke-4 bagi semester ini..dan semasa entri ini dibuat rakan ku , mohd shahrizat baru sahaja pulang ke kampung halaman sempena cuti semester panjang ini. Emm moodnya sudah tentulah sedih, tak ada orang nak kejut, tak ada kawan yang ajak lunch setiap hari dan sudah pastinya tak ada teman berbual.Dan semester depan mungkin sudah tidak serumah atau berjiran seapartmen lagi..beginilah realiti tinggal di kolej kediaman universiti. Setiap tahun bertukar ganti roomate dan hausemate..nak variasilah katanya..motif sgt kan..Emm tulah dia yang datang dan pergi silih berganti..Esok tinggal dua paper membunuh iaitu Sejarah Malaysia yang terlalu sostifikited dan spesifikasi pemarkahannnya kerana papaer ini ditanda oleh Dekan aku sendiri..Ybhg Prof Madya Dr. Adnan Nawang dan sebelah petangnya paper Consumer Education..yang ditanda pula oleh pensyarah dari uar negara Prof Dr. Stephen Bucher...

3 comments:

jumapx said...

la...ko tak habis exam lg ke? hu3

nadia yuna said...

nape lambat sgt abeh exam?
hoho

btw
slamat bercutiiiiii

faiezi said...

To Jumpax:

aku habis 9 hb..menyeksa sangat semnih..papaer aku paper akhir.Kemudian pack gila sampai 4 papaer 3 hari berturut-turut..Mungkin sem nih agak kurengg sikit result aku..emm taktaulah...Harap melepasi 3.00 somtin...

To Nadia :
entahlah bukan aku yang susun jadual..wahhhhh tention..tention...