Wednesday, July 1, 2009

Berita hidup terkini..


Emm lamanya tak menulis dalam blog. Walaupun sekarang biladah kerja komputer depan mata internet 24 hour, tapi kadang-kadang takde mood nak "post" apa-apa buletin.


Konvo.


Tarikh konvo aku dah rasmi pada 15 Ogos 2009 sidang pagi. Alhamdulillah sebab walupun tarikhtu hari terakhir konvo tapi tarikhtu jatuh pada hari sabtu. So cuti dan tak perlu untuk mohon cuti. Pakaian? aku rasa baju biasa jadilah. Takde nak havoc-havocnya(bak kata Raizuan BM).


Out Station?


Memandangkan aku berkerja dalam unit Latihan dan Induksi di KPM, kursus memang tak henti. Jadi sebagai pegawai, taklimatpun tak henti-henti. Jadual? untuk bulan Julai ni 3 kursus selama 14 hari aku out station. Di Tanjung Puteri, Johor,-Coral Bay Pangkor dan Teluk Dalam,Pangkor. Motipnya? duit banyak habis. Nasib baik 'claim milage ada' itupun yang adooo lambat dapat.


Kesihatan.


Akhir Jun aku dijangkiti virus "chicken pox". Sangat menyeksakan. 4 hari aku tak mandi. Tapi alhamdulillah semuanya dah ok. Aku harap sangat Allah s.wt berikan kesihatan yang lebih buat diri aku. aMemandangkan ada 3 kursus menanti.


Posting?


Semua call atau sms tanya, Faiezi bila posting kau tautak? mentang-mentanglah aku kerja di KPM so dorang tanya aje. Jawabnya samada Oct,Nov atau Januri tahun depan. Tunggu dan tunggu. Kawan-kawan Tesl IPSAH semua akan posting 16 Julai ni. Tahniah semua..Tahniah untuk BOY dan Camel yang ter :posting: di JOHOR.


Kereta?


oRANG SELALU TANYA? hai dah keje tak beli ketake? masalahnya banyak sanagtke duit aku nak beli kereta> Bila aku nak dapat kereta? tunggu...memang itu sangat penting bagi aku.Tapi nanti-nantilah dulu...Jenama apa? tunggu...but cluenya BELILAH BARANGAN BUATAN MALAYSIA


Pengacaraan


Walaupun tidak berada di kampus, aku masih lagi menjadi MC dalam banyak program Terbaru dijemput menjadi MC majlis perkahwinan seorang anak Prof UPM dan terkini MC untuk perhimpunan bulanan KPM. Kalau dah minat. cebur saja.asalkan tak susuahkan orang lain..betultak?


Kepada semua selamat maju jaya dan didoakan keceriaan yang berpanjangan..InsyaAllah.


4 comments:

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

lor....

kereta made in malaysia kE??

honda la..

ngeh2...

Nadia Yuna said...

mcmmana nak tau bila kite konvo ye?

aineeA.S said...

wei faiezi.
sonok eh wat keje2 pentadbiran?

ijad said...

cantiknya blog....gambar pun cantik..