Thursday, July 24, 2008

Ha Lawak...

Faiezi Semasa Berusia 2 tahun.. (kata org kalau aku kurus mesti hensem)

Faiezi Semasa Berusia 9 tahun..

Semasa melalui Dewan Rahman Talib Kampus UPSI,
aku terdengar suara mahasiswi menjerit..
Abg Cute.........
ha apa korang ingat aku patung ke cute?...



Siap korang..aku terajang kang...
jgn panggil aku cute....
malu aku..



Anak Buah aku - Ainul Mardiah...ha dia memang cute

Tape betulke aku cute????????


3 comments:

Anonymous said...

salm? saya sbnarnya da bnyak kali view blog abg nih tp xpnah taip komen~~ huhuhu... br2 ni br tergerak hati nk buat blog kat google.. xder masa sbnarnya.. berkenaan cute tu, xbleh salahkan kejadian yg maha besar!! hehehehkss... terima jerlah kalo dah org kata cute~~ msti rasa cam x macho jer yer kena pggil cute!

faiezi said...

W'kum salam..

pasni lehla bg komen lain lg ye..
Haha memag betullah saya ni cute..huhu..syukur pd Allah krn mnjdkan saya begini, setiap kejadian ada keistimewaan dan kelebihan..

Siapa yang bg comment ni ek?

Anonymous said...

lupa lak nk knal kn diri~~ sorry~~
sy junior moral.. sem 5.. abg ada view n leave comment kat blog frenster.. huhuhu~~
hmm.. abg faiezi nih mik minor pgjian am kan??
bleh x kalu saya nk tnya pasal paper pangjian am??